Rakenteiden purku ja kuivaus

Jälkivahinkojen torjunta (JVT), purkutyöt ja vesivahingon kuivaus onnistuvat meiltä nopeasti ja tehokkaasti.

Jälkivahinkojen nopea torjunta

Jälkivahinkojen torjunnassa (JVT) tärkeintä on estää nopeasti vahingon laajeneminen ja saada rakenteiden kuivuminen alkamaan. Poistamme irtoveden tehokkaasti uppopumpuilla ja vesi-imureilla. Jotta vuoto saadaan mahdollisimman pian tyrehdytettyä, on rakenteita usein purettava vuotokohdan ympäriltä. Lopuksi asennamme kuivaimet, jotta rakenteiden kuivuminen saadaan heti alkuun.

Ota yhteyttä

Vesivahingon kuivaus

Ammattilaisemme arvioivat, onko kuivaus riittävä toimenpide vai kannattaako rakenteita purkaa. Erilaisilla kuivaimilla voidaan rakenteista poistaa ylimääräistä kosteutta tehokkaasti. Seuraamme rakenteiden kuivumista säännöllisesti mittauksilla. Kuivaus kestää vahingon laajuudesta riippuen viikosta useisiin viikkoihin. Kuivauksen jälkeen voidaan kohteessa aloittaa korjaustoimenpiteet.

Ota yhteyttä

Vaurioituneiden rakenteiden purku

Rakenteiden kosteuskartoituksen perusteella arvioimme, kuinka paljon ja mistä kohtaa vahingoittuneita rakenteita täytyy purkaa. Teemme tarpeelliset purkutyöt mahdollisimman pölyttömästi ja muuta ympäristöä vahingoittamatta. Tarpeen mukaan yhdistämme kuivaus- ja purkutöitä parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Ota yhteyttä

Hajunpoisto ja desinfiointi

Pitkän aikaa jatkuneissa kosteusvauriotilanteissa voidaan tarvita myös hajunpoistoa ja pintojen ja rakenteiden desinfiointia. Tärkeintä on varmistaa, että erilaisia home- ja mikrobikasvustoja ei jää rakenteisiin. Teemme kohteessa tarvittavat mittaukset ja varmistamme siten rakenteiden kunnon. 

Ota yhteyttä

Muut palvelumme vesivahinkotilateissa 

Soita meille. Päivystämme 24h 09 8196 3554